Menu

Veelgestelde vragenFAQ

De Nanogen haarvezels zijn inderdaad geschikt voor all haarkleuren en haartypes. Daarnaast passen ze ook op elke structuur haar: golvend, krullend, steil, kroes etc.

Hoelang een pot mee gaat is voor iedereen verschillend en ook afhankelijk van de grootte van het oppervlak wat gecamoufleerd wordt. Een pot met 15 gram haarvezels gaat ongeveer 30 tot 45 dagen mee. Een post van 30 gram haarvezels gaat ongeveer 60 tot 75 dagen mee. Gelukkig zit er een doorschijnend streepje op de pot waardoor je kunt zien hoeveel er nog in zit. Zo kom je nooit zonder te zitten!

In de nanogen vezels zit GEEN kleurstof. De vezels kunnen dus ook niet afgeven op je kleren of bijvoorbeeld bedlinnen. Ook als je haar nat wordt, geeft het geen kleur af. Wanneer de vezels op het oppervlak vallen, stof ze dan met een droge hand of doen af.

Op Nanogen.nl/Beschikare-Kleuren staan alle kleuren weergeven. Kies een kleur uit waarvan je zelf vindt dat het beste bij je haarkleur past. Onthoud goed dat je verschillende kleuren met elkaar kunt mengen.

Ons gehele assortiment is vrij van parabenen.

Natriumlaurylsulfaat (SLS) is een oppervlakteactieve stof en is zeer goed in het reinigen en genereren van rijk schuim. Maar het kan irritant zijn voor mensen. Sulfaatalternatieven hebben vaak een zwak schuim en ook geen schoon haar. We gebruiken ALS dat alle reinigende en schuimende eigenschappen van SLS heeft, maar zonder de irritatie. ALS is een groter molecuul dan SLS, waardoor het moeilijker wordt om de hoofdhuid binnen te dringen en is dus veel milder. Nanogen als merk is 100% SLS-vrij.

Nanogen is tegen dierproeven en er worden geen Nanogen-producten op dieren getest.

Helaas worden onze producten op dit moment alleen verkocht via onze online webshop www.nanogen.nl en via Bol.com.

Wanneer je op werkdagen voor 16.00 uur besteld, wordt het dezelfde dag ingepakt en verstuurd. PostNL levert de volgende werkdag bij je thuis maar, het kan voorkomen dat de levering door PostNL wat vertraging oploopt. Houdt goed je Track & Trace in de gaten. Mocht je pakket afgeleverd worden bij een PostNL punt, zorg ervoor dat je het pakket binnen één week afhaalt. Indien dit niet gebeurd wordt het pakket retour gezonden naar onze webwinkel.

Bestellingen vanaf €45 worden gratis bij je thuisbezorgd. Voor bestellingen tot €45 euro bedragen de verzendkosten 5,95.

Klik hier voor de uitleg omtrent het ruilen of retourneren. Neem in ieder geval even contact met ons op, je weet dan direct waar je aan toe bent.

Je kunt bij ons op de volgende manieren veilig en eenvoudig betalen:

  • iDEAL
  • Creditcard (Mastercard, Maestro en Visa)
  • Paypal

Wij berekenen geen extra kosten voor het gebruik van onze betaalmethodes. Voor het verwerken van de betaling werken wij samen met Multisafepay zodat je gegevens beveiligd zijn tijdens een transactie.