Menu

Hoe gebruik je de Keratin Hair Fibres

De Nanogen vezels zijn voor iedereen toegankelijk en makkelijk in gebruik. Volg onderstaande stappen van Alan en binnen enkele seconde is je dunner uitziend haar verleden tijd. Wanneer je start met de Nanogen vezels kan het even duren voordat je de juiste techniek onder de knie hebt. Na enkele keren proberen merk je dat het steeds makkelijker gaat waardoor het aanbrengen uiteindelijk nog geen 5 minuten kost.

Stap 1: Style je haar zoals altijd

 

Begin lichtjes de vezels te strooien op delen van het haar waar dikker haar en volume gewenst zijn. ‘Less is more’! Beter meerdere dunne laagjes dan een te dikke laag aanbrengen. Alan (zie foto) heeft hier al enkele fibers gestrooid voordat de foto is gemaakt.

Stap 2: Verdeel de vezels

 

Masseer, indien nodig, lichtjes met je vingertoppen op je haar om de vezels te verdelen. Zo creëer je een natuurlijke afwerking. Op de foto heeft Alan de bovenkant van zijn haar al afgewerkt, nu nog de onderkant.

Stap 3: Locking spray

 

Gebruik de Nanogen Hair Fibre Locking Spray om de vezels netjes op de plek te houden, regen en/of wind, geen probleem. Mocht je haar heel nat worden van een hoosbui, laat je haar dan natuurlijk opdrogen en eventueel kun je de vezels lichtjes bijwerken.

Klaar!

 

Onthoud goed dat je een natuurlijk resultaat wilt. Bouw de vezels geleidelijk op totdat je het gewenste effect hebt bereikt. Voor meer voor- en na foto’s dan hier

Tips

1. Als je niet helemaal de juiste kleur hebt gevonden kun je de tinten ook met elkaar mengen. Gebruik eerst de donkere vezels als basis en strooi daarna de lichtere vezels bovenop de donkere vezels. Vergeet niet met je vingertoppen de vezels lichtjes te verdelen.

2. De vezels zijn gemakkelijk uit te spoelen met een shampoo. Voor een optimaal resultaat raden wij je aan om de Nanogen Thickening Hair Experience Shampoo te gebruiken. Deze shampoo verwijderd de vezels en reinigt zacht de hoofdhuid zonder irritatie op te wekken.