Menu

Verbeterde binding

Zoek naar de metalen strip! De gepatenteerde Kinetic™ -technologie bevindt zich aan de zijkant van elke verpakking en optimaliseert de elektrostatische lading op elke vezeltoepassing. Dit betekent dat het aanbrengen voor iedereen eenvoudig is, het een perfecte dekking geeft en bovenal een uithoudingsvermogen waar je u tegen zegt.

 

Vier keer sterker
De baanbrekende Kinetic ™ -technologie waarmee Nanogen zich onderscheidt, heeft in een onafhankelijk onderzoek aangetoond dat het een vier keer sterkere lading geeft dan andere toonaangevende merken. Betere binding betekent gemakkelijker aanbrengen, een natuurlijker resultaat en een sterkere hold met minder vezels die op de hoofdhuid vallen, dan andere vergelijkbare producten. Onafhankelijke elektrostatica-expert, Graham Hearn, testte Nanogen vezels samen met andere toonaangevende merken om precies te zien welk effect onze unieke technologie op de vezels had. Zijn conclusie is dat de haarvezels van Nanogen een bijzonder goede en dekkende resultaten achterlaat. Mocht je het gehele rapport willen lezen, klik dan hier

 

Dipolaire lading
De unieke dipolair geladen vezels van Nanogen zorgen voor een optimale hechting aan de haarvezels, bij elk gebruik. Ze helpen Nanogen’s superieure ‘dennenboom’ patroon te creëren voor nog meer verdikking. Omdat het dipolair is, stoot het ene uiteinde van de vezel altijd weg van de natuurlijke lading van het haar, die positief en negatief kan zijn, afhankelijk van het gebied dat op de haarschacht wordt getest. Dit betekent dat elke vezel de neiging heeft om uit de haarschacht te steken zoals de naalden van een dennenboom. Dit resulteert in het maximale verdikkingseffect van Nanogen.
Andere vezels die in wezen unipolair zijn (positief of negatief geladen, maar niet dipolair), hebben een grotere neiging om plat langs het haar te gaan liggen in plaats van er loodrecht op te staan.