Menu

Routines

De 100% natuurlijke keratine haarvezels van Nanogen zijn op zichzelf een ideaal product om dun haar meer body te geven. Nu heeft Nanogen ook diverse verzorgingsproducten ontwikkeld. Of je nu extra volume nodig hebt, haarverlies wilt behandelen of breuk tegen wilt gaan, Nanogen heeft dé juiste producten. Het is belangrijk om een goede combinatie te gebruiken die volledig bij je past daarom kun je de Nanogen producten ideaal met elkaar combineren.

Goede verzorging en camouflage voor vrouwen

Thickening Hair Experience Shampoo, Thickening Hair Experience Conditioner en de Keratin Hair Fibres

Was je haar om de 2 a 3 dagen met de shampoo om de hoofdhuid goed te reinigen. Probeer te voorkomen dat je je haar te vaak wast. Je hoofdhuid heeft de natuurlijke oliën nodig en overmatig wassen verwijderd deze oliën. Geef na het wassen je haar een boost van vocht en glans door het gebruiken van de conditioner. De conditioner geeft geen zwaar gevoel. Droog en breng je haar model naar wens. Gebruik de keratine haarvezels om je coupe af te maken.

Goede camouflage en verzorging voor mannen

Shampoo & Half-Conditioner plus de Keratin Hair Fibres.

Speciaal voor mannen die niet houden van ‘gedoe’. Deze all in one shampoo reinigt effectief en conditioneert in één stap. Droog en breng je haar in model naar wens. Gebruik de keratine haarvezels om je coupe af te maken.

Gezonde haargroei en camouflage unisex

Hair Growth Factor Serum Unisex en de Keratin Hair Fibres

Masseer elke dag ongeveer 1 ml van de Hair Growth Factor Serum rechtstreeks op de droge hoofdhuid. De intense voedingsstoffen en vitamines zijn cruciaal voor het bevorderen van een gezonde haargroei. Style je haar naar wens en gebruik de keratine haarvezels om je coupe af te maken.