Menu

Over Nanogen

Nanogen is werelds toonaangevende merk voor haarvezels voor zowel mannen als vrouwen.
Meer dan tien jaar geleden hebben onze vezelspecialisten
onze iconische Keratin Hair Fibres gelanceerd. Vele mensen hebben hierdoor een boost aan zelfvertrouwen mogen krijgen door de transformatie waar de Hair Fibre voor zorgt.

20 jaar ervaring

Nanogen begon als een klein postorderbedrijf in 1999 waar zij de eerste generatie haarvezels leverde aan mensen die het uiterlijk van hun haar wilden verbeteren. Wetenschappelijk onderzoek is de passie van de oprichter, het inspireerde hem om de vezels te verbeteren. Na een heel proces werd Nanogen gecreëerd, een wereldwijd succes! Nanogen maakt het verschil, het beïnvloed je eigen comfort. De technologie wordt voortdurend verbeterd en verfijnt.

Boost je zelfvertrouwen

Ons uiterlijk speelt tegenwoordig een grote rol in het dagelijks leven. Trendy kleren, perfecte tanden, mooie huid en ook ons kapsel speelt mee in deze rol. Het haar kan een enorme impact hebben op je zelfvertrouwen. Wanneer je haarverlies ervaart kan dit iets doen met je zelfvertrouwen ondanks dat mensen in je omgeving aangeven dat het niet opvalt of dat het wel meevalt. Dit is geen prettig gevoel.

Haarverlies is iets waar velen van ons mee te maken hebben of krijgen, niet alleen ouderen maar ook jongvolwassenen. Nanogen heeft dé dagelijkse verzorging om haarvlies te verminderen, te voorkomen en te camoufleren. Onze vezels zijn ontworpen om in, bijvoorbeeld je ochtend routine te passen. Het geeft niet alleen een boost aan je haar maar ook aan je zelfvertrouwen.